Genç Başkandan 15 Temmuz mesajı!

14.07.2023 - Cuma 16:12

SAKARYA GENÇ GİRİŞİMCİLER VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ BAŞKANI ZAFER BEKDEMİR’İN 15 TEMMUZ MESAJI

Sakarya Genç Girişimciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Zafer Bekdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Milletimizin dünyada benzerine az rastlanır bir mücadeleyle demokrasiye sahip çıktığını belirten Başkan Bekdemir, “Türk milleti, 15 Temmuz gecesi yaşanan bu menfur girişimi, Emniyet Teşkilatımızın mensuplarıyla ve darbecilere karşı harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarıyla el ele vererek püskürtmüştür. Tarihi kahramanlıklarla dolu, bağımsızlık ve özgürlükten hiçbir zaman ödün vermemiş bu yüce millet, o gece adeta ikinci kurtuluş mücadelemize imza atmıştır. Bugün bizlere düşen en önemli görev, Anadolu toprağını canıyla kanıyla bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizin bıraktığı bu mirası yani Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak, kalkındırmak ve güçlendirmektir. Ülkemiz ve geleceğimiz için daha çok üretip daha çok değer sağlamalı, her gün bir önceki günden daha iyi olmak üzere yorulmadan, kararlılıkla çaba göstermeliyiz. Birlik içinde ortaya koyduğumuz güçlü iradenin, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da, her türlü engeli aşmamızı sağlayacağına, kalkınma ve refahımıza katkı sağlayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Şanlı geçmişinde olduğu gibi 15 Temmuz’da da kutlu bir destan yazan Milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, bu hain darbe girişimine karşı canlarını veren şehitlerimiz başta olmak üzere bu aziz vatan için canını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum." dedi.

YORUM YAZ