İnci Taneleri Nergis Kim, Gerçek Adı Ne? Yasemin Baştan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hangi Dizilerde Rol Aldı?

04.06.2024 - Salı 18:13

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri'nin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Nergis'i canlandıran Yasemin Baştan, Kasım'la evli ve Azem Yücedağ'ın yakın dostu olan bir edebiyat öğretmenidir. Dizi boyunca Azem'in karısı Hande'nin ölümüyle ilgili gerçekleri bilen ve Azem'e destek olan Nergis, dizinin önemli bir karakteridir.
Yasemin Baştan Kimdir?18 Şubat 1972'de İstanbul'da doğan Yasemin Baştan, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine Radyo Sport'ta spikerlik yaparak başlayan Baştan, daha sonra Radyo Fener'in müdürlüğünü üstlenmiştir. Ardından Amerika'ya giderek eğitimine devam etmiş ve İkinci Bahar dizisiyle Türk televizyon dünyasına adım atmıştır.
Seksenler dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan Yasemin Baştan, çeşitli dizi ve filmlerde rol almıştır. İkinci Bahar, Yaşamak Güzel Şey, Cici Babam gibi yapımlarda da yer alan Baştan, 2021 yılında Aşkın Tarifi dizisinde de rol almıştır.
Yasemin Baştan'ın evliliği ve ailesi hakkında da bilgi sahibi olmak isteyenler için ise 2020 yılında Tahir Conka ile evliliğini bitirdiğini ve bir oğlu olduğunu belirtmek isteriz.
Yasemin Baştan'ın Rol Aldığı Bazı Diziler:İnci TaneleriYaşamak Güzel ŞeySeksenlerİkinci BaharBayrampaşa Ben Fazla KalmayacağımArafCici BabamBenim DünyamDevrim Arabaları
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ