Kayseri Şehit Hava Pilotu Albay Gökhan Özen Kimdir? Şehit Albay Gökhan Özen Kaç Yaşında, Nereli?

04.06.2024 - Salı 15:13

Kayseri Uçak Kazası: Albay Gökhan Özen Şehit Oldu4 Haziran Salı günü, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan eğitim uçuşu için havalanan SF-260D tipi eğitim uçağı, Kayseri Kocasinan ilçesi Hasan Arpa Mahallesi yakınlarında düştü. Milli Savunma Bakanlığı, Hava Pilotu Albay Gökhan Özen’in şehit olduğunu duyurdu. Kazada, Albay Gökhan Özen ve Albay Uğur Yıldız hayatını kaybetti. Albay Gökhan Özen’in kariyeri, Türk Hava Kuvvetleri'nde başarılı bir şekilde sürüyordu.
Şehit Hava Pilotu Albay Gökhan Özen Kimdir?Albay Gökhan Özen, 48 yaşında olup, Eskişehir Tepebaşı ilçesindeki Şeker Mahallesi’nde bulunan baba ocağında büyümüştür. Şehit Gökhan Özen, evli ve 9 yaşında bir kız çocuğu babasıdır. Eşi İzmir’de yaşayan Özen, İzmir Çiğli 2’nci Ana Jet Hava Üssü’nde görevliydi ve kısa bir süre önce Kayseri’ye görevlendirilmişti. Annesi Zarife Özen 1978 yılında hayatını kaybetmiş, Albay Gökhan Özen'in iki kardeşi bulunmaktadır.
Cenaze ve Taziye MesajlarıAlbay Gökhan Özen’in şehadet haberi, Eskişehir’deki ailesine ulaştı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakçı, başsağlığı mesajları yayımlayarak, kahraman pilotun ailesine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileklerini ilettiler. Başkan Konakçı, "Kayseri'deki eğitim uçuşu sırasında yaşanan kazada şehit düşen Çiftelerli hemşehrimiz kahraman pilotumuz Pilot Albay Gökhan Özen’e Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.
Şehit Hava Pilotu Albay Gökhan Özen'e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ