Mide bulandırıcı tecavüz Sapanca’da!

22.07.2023 - Cumartesi 19:45

Serdivan'da Sapanca Gölü kenarında 17 yaşındaki sevgilisinin cinsel istismarına uğradığını ifade eden 16 yaşındaki genç kızın anlattığı iddialar çok rahatsız edici. Genç kız, kendisine tecavüz eden sevgilisinden kurtarmak için gelen 3 kişinin de Serdivan'da bir aparta götürerek kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Yazması oldukça zor olan bu iğrenç haber geçtiğimiz günlerde Serdivan ilçesi Sapanca Gölü kenarında yaşandı.

17 yaşındaki sevgilisiyle birlikte göl kenarına giden 16 yaşındaki genç kız burada erkek arkadaşıyla birlikte alkol aldı. İddialara göre 17 yaşındaki çocuk burada sevgilisine cinsel saldırıda bulunarak tecavüz etti. Daha sonrasında bölgede bulunan 6 kişilik bir grupta gençlerin olduğu bölgeye gitti. Kızı ve çocuğu çıplak halde baygın bulan şahıslar genç kızı uyandırarak neler olduğunu anlamaya çalıştılar. Genç kız burada yardım etmek için gelen kişilere olayı anlatırken, kızın sevgilisi ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Genç kıza yardım için gelen 6 kişilik gruptan 3'ü kıza yardım etmek amacıyla yanlarına alarak Serdivan'da bulunan bir aparta götürdü. Sabah olduğunda yalnız olduğunu farkeden genç kız soluğu emniyette aldı. Kızın iddialarına göre önce sevgilisi göl kenarında, daha sonra ise yardım için kendisini aparta götüren 3 kişinin tecavüze uğradığını söyledi.

Bunun üzerine harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kızın tarifi üzerine 4 kişiyi yakaladı.

Emniyette ifadeleri alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

YORUM YAZ