Muhammed Yakut Kimdir?

21.06.2024 - Cuma 15:14

Muhammed Yakut'un bu iddiaları sonrasında, internet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Muhammed Yakut kimdir? Muhammed Yakut nereli? Muhammed Yakut'un mesleği nedir? Bu soruların yanıtları haberimizde bulunuyor.
Muhammed Yakut Kimdir?
Muhammed Yakut, 1972 yılında Diyarbakır'da doğmuştur ve babası Hacı Hasan Yakut'tur. Ayrıca, eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut'un yeğenidir. Muhammed Yakut, Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra akaryakıt sektöründe iş yapmaya başlamıştır. Ankara'da bir yağ fabrikasının sahibi olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Evli ve çocuk sahibi olan Muhammed Yakut, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla da tanınmaktadır.
Muhammed Yakut, sosyal medyada son zamanlarda yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen bir iş adamıdır. Diyarbakır doğumlu olan Yakut, akaryakıt sektöründe faaliyet göstermektedir. İspanya'da yakalanan ve hakkında yakalama kararı bulunan Yakut, işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Son olarak, Dilan Polat ve Engin Polat'ı hedef alarak kuyumcu dükkanları üzerinden kara para akladıkları iddiasını ortaya attı. Ancak bu iddialar, Engin Polat tarafından kesin bir dille reddedildi. Engin Polat, kazandıkları her kuruşun vergisini ödediklerini ve yasal mevzuatlara uygun çalıştıklarını savundu.
Kaynak: HABER MERKEZİ

YORUM YAZ