Şahane Hayatım Mesut kimdir? Onur Tuna kimdir, kaç yaşında?

05.06.2024 - Çarşamba 19:13

Mesut, Şahane Hayatım dizisinin karakterleri arasında bulunuyor. Şahane Hayatım dizisinin izleyicilerinin merak ettiği karakterler arasında yer alan Mesut'u Onur Tuna canlandırıyor. Peki, Şahane Hayatım Mesut kimdir? Onur Tuna kimdir, kaç yaşında?
Şahane Hayatım Mesut kimdir?Zeka ve tarzıyla dikkat çeken, kadınların da ilgi odağı olan karizmatik polis memuru Mesut, psikoloji eğitiminden sonra polislik mesleğini tercih eder. Keskin zekası ve kararlılığıyla görevini başarıyla icra eder. Derin ve anlamlı bakışlarıyla karşısındakini düşündürür. İlişkilerde derin bağlar kurmaktan kaçınmıştır, ancak yeni bir görev onu farklı deneyimlere sürükler. Mesut, kendini karşısındakinin sırlarını çözmeye adamıştır. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.
Onur Tuna kimdir?2 Temmuz 1985 Çanakkale’de dünyaya gelen Onur Tuna, 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Ege Üniversitesi Konservatuvarı'nda Sanat Müziği ses eğitimi almıştır.
Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro sahnelerinde boy göstermiş, İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İstanbul'da Üç Mota, Ayla Algan, Craft ve Saim Güveloğlu gibi isimlerden eğitimler almıştır.
Profesyonel oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisi ile başlamıştır. Ardından Filinta, Cesur Yürek, Yasak Elma, Mucize Doktor gibi birçok projede yer almıştır. Şu anda FOX'ta yayınlanan Mahkum dizisinde Fırat Bulut karakterini canlandırmaktadır.
Sinema dünyasında da aktif olan oyuncu, 2014 yapımı Bir Küçük Eylül Meselesi, 2019 yapımı Ağır Romantik, 2021'de Benden Ne Olur ve Dilemma filmlerinde rol almıştır.
Müzikle de ilgilenen oyuncu, gitar ve piyano çalmakta olup kendi şarkılarından oluşan albümlere sahiptir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ