Sakarya’ya sporcu yetiştiren kimliğini yeniden kazandıracağız

18.05.2024 - Cumartesi 16:34

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 19 MayısAtatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Sakarya’nın 500 aşkın yıldız sporcusuyla bir araya geldiği buluşmada, “Sizler bu şehrin mücevherleri, geleceğimiz, güvencemizsiniz. Biz inanıyoruz dün olduğu gibi Sakarya nice başarılı sporcu yetiştirecek. Bu şehre sporcu yetiştiren kimliğini yeniden kazandıracağız. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Sakraya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle her branşta şehrini ülke ve dünya çapında başarıyla temsil eden 500 aşkın yıldız sporcuyla bir araya geldi.

Tüm dallardan sporcu

Buluşmada futbol, karate, wushu, judo, taek-wondo, kano, bilek güreşi, masa tenisi, yüzme, güreş, bocce, atletizm, hentbol, kürek ve farklı branşlarda onlarca sporcu yer aldı.

Başkan Alemdar’a İl Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat İnanç, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, FİFA Kokartlı Hakem Atilla Karaoğlan, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevda Çiftçi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar da eşlik etti.

YORUM YAZ