Yalan Dizisindeki Hazal Kimdir, Gerçek Adı Ne? Serra Pirinç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Serra Pirinç Hangi Dizilerde Rol Aldı?

03.06.2024 - Pazartesi 20:13

Kanal D'nin yeni dizisi " Yalan", 27 Mayıs Pazartesi günü ekran macerasına başladı ve hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu Serra Pirinç'in canlandırdığı Hazal karakteri, izleyicilerin ilgisini çekti. Peki, Yalan dizisindeki Hazal kimdir? Serra Pirinç kimdir, kaç yaşındadır? İşte tüm merak edilenler...
Yalan Dizisindeki Hazal Kimdir?Her hafta pazartesi günleri ekrana gelecek olan "Yalan" dizisinde Hazal karakterine Serra Pirinç hayat veriyor. Hazal, tam anlamıyla bir "melek yüzlü şeytan" olarak tanımlanıyor. “En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır” söylemiyle başlayan dizide, Hazal ile Melike (Aslıhan Güner) arasındaki sır perdesi aralanıyor. Hazal'ın hikayesi, izleyicilere merak uyandıran birçok gizemi barındırıyor.
Serra Pirinç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?1997 yılında İstanbul'da doğan Serra Pirinç, lise eğitiminden sonra oyunculuğa yönelmiştir. Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi almış ve çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk Ajansı'na bağlı olarak sürdürmektedir. İkizler burcu olan Serra Pirinç, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.
Serra Pirinç'in Oynadığı DizilerBizim Hikaye – Müjde karakteri, FOXVuslat – Kanal DSerra Pirinç, FOX ekranlarında yayınlanan "Bizim Hikaye" dizisinde canlandırdığı Müjde karakteri ile geniş kitlelere adını duyurmuştur. Ardından "Vuslat" dizisinde rol alan Pirinç, şimdi de Kanal D'nin yeni dizisi "Yalan" ile kariyerine devam etmektedir.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ