Amazon.com.tr’de Prime Day başladı mı?

11.07.2023 - Salı 10:09

Amazon.com.tr, bu yıl Prime üyeleri için Prime Day boyunca indirime girecek ürün ve markaları, Prime İndirim Avcıları’nın takipçilerinden gelen öneriler ile belirledi.


Amazon Türkiye, 2015 yılından bu yana düzenlediği Prime üyelerine özel alışveriş etkinliği olan Prime Day'i başlattı. Şirketin açıklamasına göre, Prime üyeleri 17 Temmuz tarihine kadar sürecek olan Prime Day boyunca, teknolojiden moda ve güzelliğe, kitaptan ev aletlerine kadar tüm kategorilerde yüz binlerce seçili üründe bugüne kadarki en iyi indirim oranlarından yararlanabilecek.

Prime Day'in bir diğer yeniliği ise Amazon.com.tr'nin müşteri geri bildirimlerine dayanarak Prime üyelerine özel indirimler uygulayacak ürünleri belirlemesi oldu. Müşteri odaklı bir yaklaşım sergileyen Amazon Türkiye, en çok önerilen indirimleri belirlemek için tanınmış influencer'lar ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları'nı görevlendirdi.

Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçilerine ve okuyucularına ulaşarak hangi ürünlerin indirime girmesinden heyecan duyacaklarını öğrenerek 1 milyonun üzerinde indirim önerisi topladı.

Prime Day'in başlamasıyla birlikte, Prime Fırsat Avcıları tarafından seçilen moda, kitap, teknoloji, ev aletleri ve diğer birçok kategoride en çok önerilen ürün ve markalar Prime üyeleri için indirime girdi.

Amazon Türkiye ayrıca müşterilerinin kitap indirimlerine yönelik önerilerini de dikkate aldı ve Prime Day süresince Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın seçtiği 100 kitaptan oluşan bir seçkiyi Prime üyelerine sundu.

Etiketler
YORUM YAZ