Bahar Avukat Ayhan Kimdir, Gerçek Adı Ne? Bennu Yıldırımlar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Bennu Yıldırımlar Hangi Dizilerde Rol Aldı?

04.06.2024 - Salı 18:13

Bahar Dizisi Avukat Ayhan Liberte Kimdir?Bennu Yıldırımlar, Bahar dizisinin 14. bölümünde Avukat Ayhan Liberte karakteriyle karşımıza çıktı. Demet Evgar’ın canlandırdığı Bahar karakterinin boşanma sürecinde ona destek olacak olan Ayhan Liberte, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Bahar’ın hayatına yeni bir soluk getirecek olan Ayhan Liberte, Timur’la olan ilişkisine de farklı bir boyut kazandıracak gibi görünüyor.
Bennu Yıldırımlar Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Bennu Yıldırımlar, 22 Kasım 1969 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu, ilk olarak Süper Baba dizisinde canlandırdığı Elif karakteriyle tanındı. Ancak asıl çıkışını, Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde Fikret rolüyle yaptı. 1995 yılında kendisi gibi oyuncu olan Bülent Emin Yarar ile evlenen Bennu Yıldırımlar’ın Ada isminde bir kızı var.
Bennu Yıldırımlar'ın Yer Aldığı DizilerBennu Yıldırımlar, kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer aldı. İşte bazıları:
Süper Baba (Elif)Eski FotoğraflarKaç Para KaçKördüğümHiç Yoktan AşkBir Tatlı HuzurŞapkadan Babam Çıktı (Emel)Avrupa YakasıYaprak Dökümü (Fikret)Umutsuz Ev Kadınları (Nermin)
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ