Hanımağa Güniz Akkuş Son Dakika: Güniz Akkuş Kimdir, Kaç Yaşında? Hanımağa Lakaplı Güniz Akkuş Aslen Nereli?

04.06.2024 - Salı 15:14

Son dakika gelişmesine göre, Hanımağa lakaplı organize suç örgütü lideri Güniz Akkuş, silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Akkuş, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Bu olayın ardından vatandaşlar, Güniz Akkuş’un kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Güniz Akkuş kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?, Hanım Akkuş nereli?, Güniz Akkuş kimdir?, Hanım Ağa kimdir nerelidir?, Güniz Akkuş hapiste mi? İşte tüm detaylar...
Muğla Fethiye'de  Saldırı!Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen olayda, Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, kaldığı otelin önünde silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Akkuş, hızla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polislik mesleğinden ihraç edildikten sonra organize suç faaliyetlerine karıştığı bilinen Akkuş, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da tanınmaktadır.
Güniz Akkuş Kimdir?15 yaşına kadar Almanya’da yaşayan Güniz Akkuş, polis olmaya karar vererek Türkiye'ye döndü. İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan Akkuş, kariyerine 2000 yılında yunus timinde başladı. Daha sonra Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görev aldı. Ancak amiriyle yaşadığı tartışma sonucu Kilis’e sürgün edildi ve aynı amiri tehdit ettiği gerekçesiyle meslekten ihraç edildi.
Organize Suçlarla Bağlantıları ve Sosyal Medya FenomenliğiMeslekten ihraç edildikten sonra İstanbul’da 20 kişilik bir çete kurduğu iddia edilen Güniz Akkuş, kendisini Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli emniyet amiri olarak tanıttı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve videolarla dikkat çeken Akkuş, 2006 yılında üç yıl hapis cezası aldı ve 2009 yılında tahliye oldu.
2015 yılında umreye giden Güniz Akkuş, tövbe ederek hayatında yeni bir sayfa açtığını açıkladı. 
 Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ