KOCAELİ'DE 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ

14.07.2023 - Cuma 19:57

Komşu ilimiz Kocaeli Darıca İlçesinde hareketli dakikalar yaşndı. İddialara göre sıcaktan bunalarak denize giren 13 yaşındaki bir çocuk, bir anda gözden kayboldu. İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar, kaybolduğu ileri sürülen çocuğu bulmak amacıyla çalışma başlattı. Yaklaşık 40 dakika süren arama çalışmaları sonucu bulunan genç, hastaneye kaldırıldı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Kocaeli Darıca İlçesi Millet Bahçesinde yaşanan olayda, sıcaktan bunalarak denize girdiği iddia edilen ve henüz açık kimliği öğrenilemeyen bir çocuğun, kaybolduğu ileri sürüldü. Olayın 112Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi ile birlikte, bölgeye itfaiye,emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan arama çalışmaları sonucunda, 13 yaşında olduğu iddia edilen çocuğun elbiselerine ulaşılsa da, kendisine ulaşılamadı.

KURTARILAMADI

Yaklaşık 45 dakika sonunda,  ekipler   kıyıya yakın bir noktada  gencin hareketsiz bedenine ulaştı. Hemen ambulansa alınan  genç hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan gencin yakınları  sinir krizi geçirdi.  Öte yandan  hastaneye kaldırılan gencin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybettiği  öğrenildi

YORUM YAZ