Olanlar Oldu Filmi Nerede Çekildi? Olanlar Oldu Oyuncu Kadrosu, Konusu

07.05.2024 - Salı 22:13

Olanlar Oldu Filmi Nerede Çekildi?BKM yapımı bir komedi filmi olan yapım, Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı bir kadroya sahip. Filmde, Tuvana Türkay, Salih Kalyon, Ülkü Duru, Seda Güven, Renan Bilek ve Toprak Sergen gibi tanınmış oyuncular da rol alıyor. Yönetmenlik görevini ise Hakan Algül üstleniyor. Filmin çekimleri, İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık'ta yapıldı.
Olanlar Oldu Oyuncu KonusuEge'nin sakin bir kıyı kasabasında, Zafer ve annesi Döndü Hanım birlikte yaşamaktadır. Yaşı ilerleyen oğlu Zafer'in hala evlenmemiş olmasından endişe duyan Döndü Hanım, bu duruma son vermek için çaba harcar. Ancak Zafer'in sakin teknesinin sorunlarıyla uğraşırken, bir mavi tur sırasında beklenmedik olaylar yaşanır. Zafer, ünlü dizi oyuncusu Aslı ile tanışır ve aralarında derin bir çekim başlar. Ancak Aslı, Döndü Hanım'ın umutlarına cevap verebilecek midir? Mehtap'ın babası İbrahim'in entrikaları da bu aileye peşini bırakmaz. Tüm bu karmaşanın içinde Aslı'nın eski sevgilisi de beklenmedik bir şekilde ortaya çıkar, böylece tatilde aşk, komedi ve talihsizlikler bir araya gelir.
Olanlar Oldu Oyuncu KadrosuAta Demirer - Zafer/DöndüTuvana Türkay - AslıSalih Kalyon - İbrahimÜlkü Duru - FahriyeDerya Alabora - AntulaBedir Bedir - RamazanSeda Güven - MehtapRenan Bilek - OrtunçToprak Sergen - SerkayAli Yoğurtçuoğlu - KorayEsat Polat Güler - Ahmet
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ