Ünlü Şarkıcı Emir Yeşil hayatını kaybetti! Emir Yeşil kimdir?

22.04.2024 - Pazartesi 00:15

Müzisyen Emir Yeşil hayatını kaybetti. Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, uzun yıllardır birlikte olduğu hayat arkadaşının vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.
Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, sevgilisi Emir Yeşil'in kaybını sosyal medya hesabından "Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik" sözleriyle duyurdu. Bu duyuru, sevenleri ve müzik camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Emir Yeşil'in ani ölümü, yakın çevresi ve sevenleri arasında derin bir şok yarattı.
Emir Yeşil kimdir?1981 yılında İstanbul'da doğan Emir Yeşil, müzikal çeşitliliği seven biri olarak, heavy metal'den soul'a, pop müziğinden funk'a kadar geniş bir tarz yelpazesinde müzik dinleyerek büyüdü. Sahne hayatına 16 yaşında adım atan Emir, birçok farklı grupla performanslar sergiledi ve bu süreçte gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.
Dolapdere Big Gang ile birlikte, Emir Yeşil birçok büyük markanın organizasyonlarında yer aldı. Dünya çapında, İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya gibi ülkelerde birçok konser verdi. Emir Yeşil, uluslararası sahnede başarılı performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaştı.
Kaynak: Haber Merkezi

YORUM YAZ