İnci , Katarlı devlet başkanları ile görüştü !

24.07.2023 - Pazartesi 06:41

KATAR EMRİ İLE GÖRÜŞTÜ!

Sakarya’nın önde gelen grup şirketlerinden İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci, Dış ekonomik ilişkiler Kurulu (DEİK) Benin İş Konseyi Başkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen körfez turuna katıldı. Türkiye’den Bakanlar ve işadamları ile birlikte bölgedeki in konseylerine katılarak ikili görüşmeler gerçekleştirdi. İnci burada Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Katar ve Suudi Arabistan’da düzenlenen iş konseylerine katılarak devlet başkanları ile görüştü. Zirveler kapsamında İnci’nin görüştüğü isimlerden biri de Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani oldu.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Düzenlenen ziyaretlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türkiye Savunma Sanayi Kurumu Başkanı Haluk Görgün, TUSAŞ Genel Müdürü Prof.Dr. Temel Kotil, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı gibi isimler ile çok sayıda iş adamı da katıldı. Bu kritik zirveye Sakarya’dan katılan tek isim olan İnci, tamamlanan turun ardından yurda döndü.

ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDEDİLDİ

Körfez turunu ve düzenlenen iş konseylerini değerlendiren İnci, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 3 ülkeye yönelik son derece önemli bir zirveye katılım gösterdik. 3 ülkeye yönelik gerçekleştirilen ziyaretler sonucunda son derece önemli gelişmeler kaydedildi. Uzun yıllardır bölgede yatırımları bulunan bir firma olarak biz de İnci Grup olarak düzenlenen iş forumlarına katılım sağladık. İş adamları olarak son derece verimli ve önemli bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu zirveye vesilen olan Sayın Cumhurbaşkanımıza iş dünyası adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ