Ünlü Özkan Devlet Büyüklerine teşekkür etti!

15.07.2023 - Cumartesi 09:45

 

Oyunculuğu ve esprili kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ufuk Özkan, geçtiğimiz günlerde karaciğer sıkıntıları ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu bu kez de devlet büyüklerine teşekkür ettiği paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti.

Hollywood Diyeti!

“Zengin Kız Fakir Oğlan”, “Geniş Aile”, “Emret Komutanım” gibi komedi ağırlıklı projelerde rol alarak hayran kitlesini günden güne genişletmeyi başaran ünlü oyuncu Ufuk Özkan, son günlerde hayranlarını üzen birtakım haberler ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl 17 yıllık eşinden boşanan ardından ise bazı film projeleri için 5- 6 kilo verme hedefi ile Hollywood diyetine başlayan Özkan, bağışıklık sistemini çökerterek karaciğer problemleri ile karşı karşıya kaldı.

17 Kilo Birden!

Uyguladığı diyet sebebi ile 17 kilo birden veren ve bu süreçte de bağışıklığını kaybeden Ufuk Özkan, geçtiğimiz günlerde kısıtlı ömrü kaldığı iddiaları ile gündeme geldi. İddialara göre Özkan karaciğer nakli olmaması durumunda 9 ila 12 ay aralığında hayatta kalabilecekti. Ünlü oyuncu hakkında ortaya atılan bu iddialar hayranlarını büyük bir paniğe sürüklerken Özkan’dan ilk açıklama geldi. Karaciğeri ile ilgili birtakım problemler yaşadığını ancak şu an tedavi altında olduğunu ve yeni projeler için çalışmalara devam ettiğini belirten Özkan son olarak İnstagram hesabı üzerinden yayınladığı bir gönderi aracılığı ile devlet büyüklerine teşekkür etti.

 

YORUM YAZ